1 | 2 | 3 | 4 | 5

Een betrouwbare partner!

Bedankt voor uw interesse in de opleidingen en diensten van Computraining. Wij zijn trots op onze aanpak en persoonlijke begeleiding. Uw wensen en opleidingseisen staan bij ons centraal. Speciaal voor bedrijven stellen wij een trainingspakket samen waarmee u de kennis en prestaties van al uw medewerkers kunt verbeteren.

De snelle ontwikkelingen op het gebied van software maken het belangrijk ervoor te zorgen dat uw personeel over de optimale kennis beschikt.

Wat kan Computraining voor u betekenen?

Het is voor ons mogelijk zowel trainingen in groepsverband als privé lessen te geven. Specifieke opleidingswensen die voor u van belang zijn kunnen wij op maat verzorgen.

Starten op elk gewenst moment

Met onze klassikale en privé trainingen kunt u op elk gewenst moment snel de kennis van Word, Excel of het Office pakket opdoen! Ook voor Mac en Adobe kunt u bij ons terecht. Wij staan direct voor u klaar. Informeer naar de mogelijkheden. Mail computraining of bel 0475-494150.

Waarom Computraining?

Computraining is niet de grootste opleider van Nederland, wel een met de meest enthousiaste trainers, die naast trainen ook kennis hebben van de praktijk. Ook biedt Computraining een zeer persoonlijke benadering en aanpak. De kwaliteit van onze opleidingen is terug te zien in onze positieve referenties.

Computraining Incompany opleidingen

De trainingsvormen

Bij Computraining zijn de volgende trainingsvormen mogelijk:

Klassikaal

Wij werken op een persoonlijke en directe manier om de kennis en vaardigheden van de cursisten te verhogen. De studiebegeleider zal elke opdracht eerst toelichten en uitleggen. Aan de hand van studiemateriaal werkt daarna iedereen aan de opdrachten waarna deze klassikaal worden besproken. Op deze wijze is het mogelijk om samen aan een oplossing te werken en te leren van elkaars fouten.

E-learning

Computraining verzorgt diverse computercursussen als E-learning opleiding. Waarmee u op elk gewenst moment kunt starten, wanneer het u uitkomt! Met onze unieke methode kunt u zelfstandig uw kennis en kunde van het softwarepakket verhogen. Door het individuele karakter van de cursusmethode is het altijd mogelijk om direct te starten met de cursus van uw keuze. U werkt tijdens de cursus in eigen tempo.

In-company

Elke organisatie heeft zijn eigen wensen. Wij bieden u maatwerk trainingen bij u op het bedrijf. Het is natuurlijk ook mogelijk om de trainingen op een van onze locaties of een door ons gehuurde locatie bij u in de omgeving te organiseren. Computraining werkt met ervaren docenten. Het trainingsmateriaal, hardware, beamer en trainingssoftware worden door ons verzorgd. In overleg met u wordt de cursusinhoud samengesteld. Deze trainingen op maat blijken in de praktijk bijzonder effectief.

Privé-les

Het kan voorkomen dat uw vragen heeft over een specifiek probleem. Wij beschikken over een ruime ervaring en kennis om u te helpen. Neem contact met ons op om uw vragen en wensen voor te leggen. Wij kunnen u adviseren en samen met u een plan van aanpak maken. U kunt op onze locaties de les volgen maar wij kunnen ook naar u toe komen, net wat u wenst!

Computraining Particuliere opleidingen

Wilt u meer weten over Computraining computercursussen?

Informeer naar de mogelijkheden. Mail computraining of bel 0475-494150.

Informeer naar de mogelijkheden. Mail computraining of bel 0475-494150.

© 2020 Computraining ® All Rights Reserved
Webdesign © 2010-2020 Webdesign4you