1 | 2 | 3 | 4 | 5

Diensten

Naast het geven van Cursussen biedt Computraining nog een een aantal andere diensten aan. Hieronder een greep uit onze diensten.


Bedrijfslogo en huisstijl

De eerste indruk van uw bedrijf gebeurt door het zien van uw logo. Onze grafisch ontwerper is u graag van dienst met het moderniseren van uw logo of zelfs met het ontwerpen van een volledig nieuw logo inclusief uw huisstijl.

Lees meer...

Onze computerruimtes zijn te huur!

Wij hebben eigen cursusruimten in Almere, Haarlem, Heythuysen, Nijmegen, Rotterdam, Zaandam, Waddinxveen, Utrecht, Groningen, Drachten, Emmen, etc. Deze cursusruimten zijn te huur!

Lees meer...

Een eigen website?

Een eigen website nodig? Computraining is dan uw ideale partner! Wij richten ons als webdesigner met name op de zelfstandig ondernemer, het midden- en kleinbedrijf, vereningingen en stichtingen maar ook op de particulier. Wij ontwikkelen en beheren websites.

Lees meer...

Communicatie of sollicitatie?

Computraining verzorgt communicatie- en sollicitatietrainingen. In onze trainingen kijken we naar de vragen van de deelnemers en zoeken naar de antwoorden op die vragen. Dat doen we heel praktisch. De trainer kent alle theorieën en gebruikt die om in uw praktijk met u mee te denken en te handelen.

Lees meer...

Wilt u meer weten over Computraining computercursussen?

Informeer naar de mogelijkheden. Mail computraining of bel 0475-494150.

Informeer naar de mogelijkheden. Mail computraining of bel 0475-494150.

© 2020 Computraining ® All Rights Reserved
Webdesign © 2010-2020 Webdesign4you